ja też dziekuje za spota i za spotkanie starych i nowych mordek O3 fajna ale słaba mimo to fajnie sie prowadzi jazda na kiełbaski jak zawsze bezcenna :diabelski_usmiech
Cięzki odpał, Świecący olej asr silnik,brak klimy,słaba moc
Zwiń
X
-
Cięzki odpał, Świecący olej asr silnik,brak klimy,słaba moc
Witam, wszystkich. Aktualnie przebywam na wakacjach na Chorwacji - dobrze że dojechalem.
Ale po kolei. Stałem w mega korku w mega upale na jakiejs autostradzie, nagle gdy chciałem ruszyć ześlizgnęła mi sie noga ze sprzęgła i samochód zgasł. Natychmiast chciałem go odpalić i zaczął się problem. Samochód nie chciał odpalić. Po chwili spróbowałem jeszcze raz i po dlugim kreceniu zalapał. Ale razem z załapaniem silnika zaczęli migac kontrolki : oleju, asr, i ta ze znaczkiem silnika, do tego przestał działać obrotomierz. Po chwili jazdy spróbowałem ponownie odpalić klimę - niestety też przestała działać. Samochód niby dojechał na Chorwację (ok 500 km od miejsca zdarzenia) ale bez klimy i jakby nie palił na jeden gar, do tego potrafi co jakiś czas zgasnąć jak dojeżdżam do skrzyzowania, mam tez wrażenie jakby co jakiś czas jak dodaje gazu na moment przerywał. . Pomóżcie bo serwis skody w Chorwacji twierdzi że komp nic nie pokazuje i że nie wiedzą co jest. SPRAWA JEST MEGA PILNA dzięki z góry.
-
Komentarz